Woning verhuren en verkopen

Wat zou nu de makkelijkste manier zijn om uw woningaanbod onder de aandacht te brengen?

Iedereen die zich momenteel op de huizenmarkt begeeft zal beamen dat de huizenmarkt momenteel niet de makkelijkste markt is. Wat dit alles nog lastiger maakt is dat er grote bedragen aan geld gevraagd worden om uw eigen huizen, of de huizen van uw klanten onder de aandacht te brengen.

Op Woning.nl willen wij hier wat aan doen.

Woning verkopen »Woning verhuren »

100% gratis

Op Woning.nl kunt u uw huizen gratis aanmelden en wij zorgen er vervolgens voor dat uw woning op meerdere huizensites terecht komt. Hierbij kunt u denken aan Huurwoningen.nl, Koopwoningen.nl en Zah.nl (Zoek alle huizen).

Daarnaast kunt u uw feed (o.a. in XML) gratis aanbieden aan andere woningsites indien u dit wenst. Zowel makelaars als particulieren kunnen op deze manier hun woningaanbod geheel gratis onder de aandacht brengen op meerdere websites. Op deze manier willen wij het beheren en promoten van uw woningen zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk maken.

Gratis en centraal vanuit één punt al uw huizen beheren en promoten, dat is ons doel.

Zowel huren als kopen

Op Woning.nl maken wij geen onderscheid tussen huurwoningen of koopwoningen. U kunt beide type woningen gratis bij ons aanmelden en wij zorgen voor de rest.

Zo zullen uw huurwoningen terecht komen op de huurwoning sites die bij ons zijn aangesloten en de koopwoningen op de aangesloten koopwoning websites.

Daarnaast kunt u uw woningaanbod tonen op uw eigen website met behulp van onze handige widgets.

Widget voor op uw site

Heeft u uw woningaanbod bij ons aangemeld? Dan kunt u met een van onze widgets gemakkelijk uw woningaanbod op uw eigen site tonen.

U krijgt van ons een code die u kunt gebruiken en u plakt deze in uw website. Wij zorgen voor de rest. Op deze manier heeft u zelf haast geen technische kennis meer nodig en maakt u geen hoge kosten meer aan internetbureaus die een website voor u beheren.

Uw woningaanbod op uw eigen website tonen was nog nooit zo makkelijk. Wij hopen op deze manier het antwoord te zijn voor alle makelaars en particulieren die graag huizen te koop of huizen te huur willen aanbieden.