Op Woning.nl kunt u gemakkelijk uw huizen beheren. Wij willen het verhuren van woningen voor zowel particulieren als makelaars zo laagdrempelig mogelijk maken. Op Woning.nl kunt u gemakkelijk uw huurwoningen aanmelden en beheren. U kunt ook in één keer uw huidige aanbod importeren en dit vanaf dan op Woning.nl beheren.

Wij zullen uw huurwoningen vervolgens tonen op de websites van onze aangesloten partners. Voor huurwoningen vallen hier bijvoorbeeld Huurwoningen.nl en Zah.nl (Zoek alle huizen) onder. U kunt ook gemakkelijk uw huizen aanbieden op andere huizensites van uw keuze door middel van uw feed (o.a. XML) die u kunt aanmaken en aanbieden aan deze huizensites.

Huurwoningen gratis aanbieden

Wij vinden het absurd als we soms zien wat voor prijzen er gevraagd worden voor het tonen van uw huurwoningen op huizensites. Wij pakken dit dan ook heel anders aan en bieden al het bovenstaande gratis aan! Bied gratis uw huurwoningen aan op Woning.nl en wij zorgen ervoor dat uw huizen te huur op meerdere sites terecht komen.

Wilt u uw woning ook op andere sites tonen? Geen probleem, u kunt gratis een feed door ons laten aanbieden aan deze sites. Daarnaast kunt u met behulp van onze handige widgets uw woningaanbod op uw eigen website tonen.

Zo bespaart u ook nog eens kosten op een de ontwikkeling van uw makelaars website of kunt u uw huurwoning promoten op uw persoonlijke pagina.

Helemaal gratis? Ja!

Voeg nu uw woning toe »

Meld uw huis aan en wij doen de rest
Woning verkopen
Woning verhuren